måndag 18 januari 2010

Santa Caj

Har haft sköna dagar i skidbacken i veckan som varit men nu är det dags för lite uppdatering och varför inte slänga in en liten blänkare om sånt som är på gång!

Jag ska göra lite flugor som jag kommer att döpa till Santa Caj ZZZ, där jag då givetvis byter ut ZZZ till något mer passande som t.ex. Santa Caj Montana, Santa Caj Corixa etc. Namnet beror givetvis på huvudsponsorerna Santa Maria och Caj P som delade ut GRATIS gummiben i den lokala ICA butiken. Tänk tanken att någon av de stora "flugbindningsföretagen" delar ut saker gratis till en simpel flugknytare =) Märkligt att det är sommarens verktyg grilloljepenseln som skall göra vinterns flugbindning till något roligt.

Mönster till dessa är inget hemligt så ner i kökslådorna och klipp av ben och bind! En vanlig montana med stjärtspröt av biots och istället för hackel framme vid torax så blir det ett par gummiben från penseln.

Corixan kommer enbart att bindas till en kostnad av kroken.....Det börjar bli många cliffhangers nu. Flugan Erland har inte presenterats här än men det kommer. Ett nytt lanseringsdatum kommer senare =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar